Tarieven – Holystaete – Vlaardingen

Holystaete

Header afbeelding

Tarieven

Fysiotherapie wordt meestal vergoed door de zorgverzekeraar. Of u recht heeft op vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende pakket bij uw zorgverzekeraar. Wilt u weten hoe de vergoedingen voor u geregeld zijn? Bekijk dan de polisvoorwaarden van uw eigen ziektekostenverzekering.

Om u vooraf een inzicht te geven in de behandelingen en om u een schatting te geven van de kosten, hebben wij het volgende overzicht gemaakt.

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of via de (voice)mail bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt om kosten van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars, maar welke zijn er?

Welke zorgverzekeringen zijn er allemaal?

Op dit moment hebben wij dus met alle zorgverzekeraars contracten lopen. Dit betekent dat het niet uit maakt bij welke verzekering je een aanvullende verzekering hebt, de behandeling wordt altijd gedekt. Hieronder zie je een overzicht van alle zorgverzekeringen.

 

Druk op de foto voor meer informatie over verzekeringen.